MENÜ

Nézzen be a többi honlapunkra...

webaruhaz.jpg Díszléc webáruházunk. Megtekintheti teljes termékkínálatunkat, egy kattintással megrendelheti otthonának külső és belső díszítését. Akár már másnapra megkaphatja a díszeket, hiszen az MPL futárszolgálat szállítja házhoz termékeinket. A szállítás díja csomagonként csupán 1500 Ft, ám ha rendelésének értéke meghaladta a 15000 Ft-ot, akkor a szállítási díjat átvállaljuk, így ez esetben a szállítás Önnek nem kerül pénzébe. Ha nem sikerült választania, kérje kollégáink segítségét, akik telefonon segítenek Önnek a megfelelő díszt kiválasztania. Nem kell a szakértő tanácsára várni, hiszen mi egész nap a rendelkezésére állunk.

 

hungarocell-diszlecek.jpgHungarocell díszléceket bemutató honlapunk. A honlap még fejlesztés alatt áll, egyelőre csak pár menüpont működik, igyekszünk befejezni, és még több segítséget nyújtani otthonának díszítéséhez. Ezen az oldalunkon bemutatjuk hogy mennyi mindenre használható a hungarocell anyag. Mennyi mindent lehet készíteni belőle, legyen csak egy egyszerű díszléc, vagy akár egy bonyolult, díszes oszlopfő. A hungarocell könnyen vágható, alakítható, a kívánt formákra hajlítható.

 

polisztirol-diszlecek.jpgPolisztirol habból készült díszléceink, dekorációink kerülnek bemutatásra a honlapunkon. Köszönhetően a modern technikának, és a polisztirol előnyös tulajdonságainak, otthonunk modern, látványos díszeit ma már mindenki akár az otthonában a számítógép előtt ülve megrendelheti. A polisztirol rendkívül jó tulajdonságokkal bíró anyag, ezért is készíthetünk belőle olyan formákat, díszeket, amiket más anyagokból nem, vagy csak nehezen, rengeteg pénzért készíttethetünk el. Künnyű, ezáltal felszerelése és szállítása is egyszerű. Vízálló, fagyálló, így kültéren is felhasználható.

 

 

webaruhaz-ii.jpg

 

 

 

 

 

Stukkó

 

DekoStar Stukkó.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

.

 

Hírek

 • Ingyenes kiszállítás
  2010-06-17 14:54:30

   

  csomag.jpg

  Webáruházunkban megrendelt termékeinket
  15.000
  Ft
  értékhatár felett díjmentesen szállítjuk házhoz!
  Csomagjainkat a MEDVE Trans futárszolgálat kézbesíti, a rendelést követően akár már másnap kézben tarthatja a megrendelt termékünket.

 • Webáruház
  2010-01-08 14:27:20

  Látogasson el a webáruházunkba, ahol széles termékkínálattal állunk rendelkezésére!

  www.díszléc.com

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  .

Asztali nézet