MENÜ

 

Szerelési tanácsok, tippek, trükkök

Szerelési segítség azoknak, akik otthon, egyedül szeretnék lakásukat díszíteni, dekorálni. Leírásaink segítséget nyújtanak ahhoz, hogy egyszerűen megvalósítsa otthonának feldíszítését. Ha még soha nem foglalkozott ilyen munkával, még sosem látta hogy hogyan készül a díszléc a holkerekbe, hogyan kell egy ablakkeretet felszerelni, vagy csak egyszerűen egy rozettát felrakni a lámpa köré, akkor olvassa el leírásainkat, hogy ezentúl ezek a munkák ne okozzanak Önnek problémát, és ne kelljen szakemberre költeni.

 

belteri-diszlecek-felrakasa.jpg

Kattintson a gombra, és fel tudja majd szerelni otthonában a lakás belső helységeinek díszeit, még akkor is, ha Ön soha eddig nem foglalkozott ilyen munkákkal. Ha Ön szerint csak az a jó munka amit saját kezűleg végez az ember, vagy egyszerűen nem akar feleslegesen pénzt fizetni a kivitelezőnek olyan munkáért amit egy kis idő ráfordításával saját maga is elvégezhet, akkor nézze meg hogy hogyan tudja otthon, egyedül felszerelni a díszléceket.

 

kulteri-diszlecek-felrakasa.jpg

A kültéri díszlécek felszereléséhez is adunk tanácsokat. Ha homlokzatát szeretné díszíteni, de nem tudja hogy mit kell tennie hogy felkerüljön a dísz a falra, és nem szeretne felesleges pénzeket kifizetni azért a munkáért amit hétvégén el tud végezni, akkor érdemes megnézni cikkünket. Mi segítünk Önnek abban, hogy homlokzata szebb, díszesebb legyen, egyszerűen, könnyen. Leírásunkkal segítünk!

 

ablak-keretek-felrakasa.jpgUnalmasnak találja azt hogy homlokzata olyan mint minden második emberé a környéken? Válassza ki az Önnek tetsző ablak keret díszt, rendelje meg, és ha nincs aki felszerelje, de van egy kis ideje, akkor tegye meg Ön. Cikkünk segít ebben Önnek, így a végeredmény garantáltan egyedi, dekoratív ablakkeret, mely otthonának dísze lesz. Ezen kívül elmondhatja a barátoknak, ismerősöknek, hogy saját kezével csinálta, nem kellett feleslegesen pénzt kiadni egy "szakembernek" hogy elvégezze ezt a nem túl nehéz feladatot. Cikkünk garancia a sikerhez!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

Hírek

 • Ingyenes kiszállítás
  2010-06-17 14:54:30

   

  csomag.jpg

  Webáruházunkban megrendelt termékeinket
  15.000
  Ft
  értékhatár felett díjmentesen szállítjuk házhoz!
  Csomagjainkat a MEDVE Trans futárszolgálat kézbesíti, a rendelést követően akár már másnap kézben tarthatja a megrendelt termékünket.

 • Webáruház
  2010-01-08 14:27:20

  Látogasson el a webáruházunkba, ahol széles termékkínálattal állunk rendelkezésére!

  www.díszléc.com

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

   

  .

Asztali nézet